Qui som?

Somoza Construccions és una empresa ubicada a  la comarca de la Cerdanya, amb una llarga experiència en construcció d´habitatges unifamiliars d´alt standing, habitatges adossats, rehabilitacions i reformes integrals tant de particulars.

Més de 20 anys d’expèriència i més de 100 obres realitzades.

Obra nova

Reforma integral

Vivendes alt standing

Comptem amb un grup d´industrials propis de total confiança i altament qualificat, per oferir en cada projecte les millors garanties de qualitat i seguretat

Ens comprometem amb tu mantenint una comunicació constant durant tot el procés i complim amb els terminis establerts marcats per el planning d´obra.

La consolidació de la nostra empresa en el sector ve donada per la nostra professionalitat a l´hora d´orientar als nostres cilents en un procés tan important com és la creació del seu habitatge.

La nostra filosofia a l’hora d’executar un nou projecte és realitzar-lo amb la responsabilitat de fer-ho com si fos per a nosaltres mateixos; és a dir, el que faríem per casa nostra és el que fem per als nostres clients.

Carlos Somoza

Perquè et cal triar Somoza Construccions al fer la teva obra?

  • Vivim l’obra com si fos la de casa nostra.
  • T’atenem d’una forma personalitzada i amb un alt compromís.
  • Mantenim una comunicació fluïda durant tot el procés.
  • Utilitzem materials de qualitat i tenim equip propi de confiança.
  • Ens centrem en el teu projecte i, per tant, entreguem puntual.

Creem conjuntament amb tu

Som la teva empresa constructora, amb una amplia experiència construint habitatges d’alt standing i realitzant reformes integrals a la Cerdanya.